Opdrachten en advies

Spreker over arbeidsrechten voor dieren, adviseur dierenwelzijn, natuur en klimaat. Schrijver van het boek “Hoeveel vakantiedagen heeft een varken?”. Vakbondsleider. 

Ik ben beschikbaar voor lezingen en workshops over arbeidsrechten voor werkende dieren. Hiervoor ben ik ingeschreven bij ZijSpreekt. Als sparringpartner bij strategische vraagstukken in de veehouderij. Als columnist en opiniemaker op het gebied van dierenwelzijn. 

Ik schrijf voor dewereldwijven,com, Joop.nl en andere platforms, Ik heb ruim 20 jaar ervaring binnen grote en kleine maatschappelijke organisaties. Mijn opdrachtgevers waren onder andere Cordaid, Greenpeace, Justdigggit, Wilde Ganzen, WNF, Natuurmonumenten, SNV, Rode Kruis en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ik heb ruime kennis van ontwikkelingssamenwerking, veel werkervaring in het buitenland, voornamelijk in Afrikaanse landen. Een heleboel ervaring op het gebied van dierenwelzijn.