Dierenrechten

De Vakbond voor Dieren streeft naar arbeidsrechten voor werkende dieren. Ik ben oprichter en voorzitter van deze stichting. Ik geef lezingen over dit thema en ben daarvoor ingeschreven bij sprekersbureau Zij Spreekt. Ik schrijf regelmatig opinieartikel over dit thema. Kijk hiervoor bij de blogs en artikelen

Mijn boek ‘Hoeveel vakantiedagen heeft een varken’ is in april 2023 uitgekomen. Bestel deze direct bij de uitgever. Hierover werd ik geïnterviewd door Jurgen van den Berg op radio 1, en door  Willemijn Veenhoven bij het programma Spijkers met Koppen

Wetenschappers van verschillende universiteiten ondersteunen het streven naar arbeidsrechten. Kijk hier voor onze samenwerking met Caring Farmers.

Ik sprak in oktober 2022 onder andere op het congres van de Dierencoalitie, op het congres van DierMensstudies, op het congres van Caring Farmers, op een symposium van de Universiteit van Wageningen en op een bijeenkomst van de Partij voor de Dieren, afdeling Den Haag.

Mail me als je hier meer over wilt weten!

Tijdens de verkiezingen van 2021 werkte ik met de Dierencoalitie aan de website wieisjouwdierenkandidaat.nl. Deze campagne was een groot succes op social media en werd door alle 19 leden van de dierencoalitie gesteund.

Ik adviseerde ProVeg Nederland op het terrein van bestuurlijke professionalisering.

In 2003 werd ik de eerste betaalde kracht van de Partij voor de Dieren. Ik werd coördinator van het partijbureau in Amsterdam. Sindsdien ben ik altijd betrokken gebleven bij dierenwelzijnsonderwerpen, zowel privé als zakelijk.