Opdrachten en advies

Adviseur op het gebied van dierenwelzijn, natuur en klimaat. Schrijver. Toezichthouder.

Ik ben beschikbaar voor journalistieke opdrachten. Als sparringpartner bij strategische vraagstukken. Voor projectmanagement en evaluaties. Over dierenrechten, plantaardig eten, Afrikaanse natuurbescherming.

Ik ben actief bij ProVeg Nederland en de Dierencoalitie. Ik schrijf voor dewereldwijven,com, Joop.nl en andere platforms, Ik heb ruim 20 jaar ervaring binnen grote en kleine maatschappelijke organisaties. Mijn opdrachtgevers waren onder andere Cordaid, Greenpeace, Justdigggit, Wilde Ganzen, WNF, Natuurmonumenten, SNV, Rode Kruis en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 

Ik heb ruime kennis van ontwikkelingssamenwerking, veel werkervaring in het buitenland, voornamelijk in Afrikaanse landen. Een heleboel ervaring op het gebied van dierenwelzijn.