In de media

Mijn boek ‘Hoeveel vakantiedagen heeft een varken?‘ verscheen in april 2023.

Hierover sprak ik op 12 april bij Jurgen van den Berg van Villa VdB op Radio 1.

Ook was ik te gast bij Spijkers met Koppen op Radio 2 op 15 april.

Het Haarlems Dagblad en Noord Hollands dagblad schreven over mijn boek in de krant van 17 april.

Dinsdag 18 april was ik te gast bij Koffietijd om over mijn boek en de vakbond te spreken.

Voor de podcast van Studio Plantaardig sprak ik uitgebreid met Esther Molenwijk over de vakbond en mijn boek.

Nieuwe Oogst plaatste op 28 april een mooie recensie van mijn boek. 

Op 20 november 2022 sprak ik over de Vakbond bij het programma Vroege Vogels.

Dewereldwijven.com is een platform voor vrouwen die het buitenland wonen of gewoond hebben. Ik schrijf regelmatig op hun website over leven in Tanzania. Ook werkte ik mee aan het boek: Bedrijf van een Wereldwijf.

In juni 2021 stonden wij met een groot artikel in JAN Magazine.

Wonen met pubers in het buitenland geeft soms andere uitdagingen dan in Nederland. Hierover sprak ik met Ingeborg van het Pad Bosch, die jaren in de New York woonde, en met Margreet Reijntjes, presentator van de podcast Echte Oogappels.

Voor Joop.nl schrijf ik regelmatig over dieren en dierenrechten.

Voor het magazine Wendy werd ik in 2019 geïnterviewd over ons leven in Tanzania. Daarna schreef ik een periode blogs op de website Wendyonline.nl.